Home » Madeleine

Madeleine Vrolings 

Ik wil mij even voorstellen, ik ben Madeleine Vrolings en fotograferen is een van mijn hobby's.

Deze website wil ik dan ook graag vullen met een selectie van mijn foto's gemaakt door de 4 seizoenen heen in de natuur , tijdens wandelingen, vakantie of in de directe omgeving.  De video's kun je vinden op mijn Youtube kanaal.

De foto's zijn nu weergegeven op de pagina's bijvoorbeeld Natuur 2020

Daar bij ook een aparte pagina voor Luca mijn Schwyzer laufhund 

Ook maakte ik een aantal jaren foto's voor de  De Dierenploeg in Zevenbergen.(2012 t/m 2016) Daarvoor heb ik er  als vrijwilliger jaren gewerkt als beheerder en verzorger van de dieren en ben ik ook actief geweest bij het milieu educatief centrum van de kinderboerderij. 

Naast mijn hobby fotograferen en mijn hond Luca maak ik  BEELDEN van speksteen albast en brons.

Het is een hobby waarbij je ook veel geduld voor moet hebben maar erg leuk om te doen.

Wanneer je eenmaal aan iets begonnen bent werkt het verslavend tot dat je klaar bent met je beeld.

Een aantal bronzen beelden zijn te koop op aanvraag.

Veel plezier met kijken.

Madeleine

 

Sinds 2016 werk ik met een Leica V lux 114. Het is een bridgecamera met een zoomlens. Dus er kunnen geen aparte lenzen op deze camera. Hiervoor had ik een Sony cybershot compact camera die ik ook nog wel gebruik omdat hij makkelijk is mee te nemen op mijn dagelijkse wandelingen.


© Madeleine Vrolings

Op mijn foto's zit de bekende Copyright wat ook geld voor hobby fotografen. Dat betekent dat u eerst toestemming aan mij moet vragen voor verder gebruik van mijn foto's op het internet of ander commercieel gebruik. De foto's op mijn website zijn verkleind en hebben maar 800 pixels en zijn alleen geschikt voor op het internet en niet van die kwaliteit als het origineel.

 

Voor meer informatie of belangstelling omtrent mijn bronzen  beelden of een foto kunt u contact met mij opnemen via het formulier Contact